Galleria

Asiakaspalautteet:

Loistava palvelu etenkin välittäjille ja asunnon myyjille ja vielä kohtuu hintainen.
Suosittelen


Kiinteistönvälittäjä, RE/MAX

”Kuvista tulee kerta toisensa jälkeen täydelliset, kun Hanna on stailaamassa. Hanna on ystävällinen, täsmällinen ja todella hyvä työssään! Suosittelen ehdottomasti palvelua kaikille välittäjille ja asunnon myyjille.”

Riina Kalavaara, Kiinteistönvälittäjä, RE/MAX

”Todella asiakasystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu!!”

Paula Hovav, Kiinteistönvälittäjä, RE/MAX

”En voi muuta sanoa kun WOW! Nyt näyttää sisustus/arkkitehtilehden matskulta. Oon ihan innoissani ja tuli fiilis, että näistä kuvista välittyy todella kotini!! Kiitos, Kiitos!!”

Yksityinen myyjä

”Stailattiin iso arvokohde myyntiä varten de Prado Stylingin Hannan kanssa. Kohde ei ollut ihan helpoimmasta päästä, mutta Hanna hoiti kaiken ammattimaisesti, ripeästi ja hymyssä suin. Mahtava lopputulos & vahva suositus. Tulen käyttämään jatkossakin :)”

Janne Lämsä, Kiinteistönvälittäjä, ROOF Group

”Hanna on hoitanut nyt useamman kohteen stailauksen minulle ja työn jälki on aina laadukasta ja Hannan kanssa on aina mukava jutella töiden ohessa. Viimeisin kohde, jonka Hanna stailasi meni kuudessa päivässä kaupaksi! Parempaa et löydä!”

Anton Salmenkylä, Kiinteistönvälittäjä, ROOF Group

”Hanna stailasi sekä kalusti yksiön Espoosta, joka myytiin kahdessa päivässä. Suosittelen ehdottomasti de Prado Styling palveluita. Minun kokemuksella myyntiajat lyhentyneet sekä uniikit stailauskuvat. Myös myyjät ovat olleet tyytyväisiä julkaisuihin :)”

Sakari Mattila, Kiinteistönvälittäjä, RE/MAX

”Hanna hoiti ison omakotitalon stailauksen ripeästi rautaisella ammattitaidolla, upealla lopputuloksella ja mahtavalla asenteella hymyssä suin! Asiakas oli supertyytyväinen, välittäjästä puhumattakaan! Hannan kanssa on ilo asioida – lämmin suositus!”

Tiina Hynninen, Kiinteistönvälittäjä, RE/MAX