Minusta

Olen Hanna Messia de Prado

Olen sisustussuunnittelija ja stailaaja. Teen Asuntojen myyntistailauksia suurella intohimolla ja ammattitaidolla. Olen tehnyt asuntojen myyntistailauksia sekä tyhjien asuntojen kalustuksia vuodesta 2018 lähtien. Parasta työssäni on nähdä, kuinka nopeasti stailaamani kohteet vaihtavat omistajaa. 

Aviomieheni René Messia de Prado on menestynyt kiinteistönvälittäjä ja olemme yhdessä kehitelleet asunnon myyntistailauspalvelua asunnon myynti sektorille, joka tuo mahdollisimman paljon lisäarvoa asunnon myyjälle.

Koulutukseltani olen tradenomi sekä sisustussuunnittelija. Olen aikaisemmin työskennellyt asianajotoimistossa assistenttina sekä esimies – ja visualistin tehtävissä vaateliikkeessä, jossa myös asiakaspalvelu on ollut luonnollinen osa työtä. Haluan aidosti auttaa asiakkaita myymään asunnot ja saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olen saanut asuntojen myyntistailauksista erittäin hyvää palautetta. Galleriasta löydät kuvia tekemistäni stailauksista ja voit lukea myös asiakaspalautteet.