Palvelumme

Palvelumme

Asunnon myyntistailaus – apuna asunnon myynnissä

Asunnon myynnissä ensivaikutelma on tärkein!

Asunnosta otetut myyntikuvat ovat usein ensimmäinen asia, joka asunnosta nähdään ja yleensä on vain muutama minuutti aikaa herättää ostajan mielenkiinto.

Anna ammattilaisen hoitaa asunto myyntikuntoon. Asunnon myyntistailauksella voidaan parhaimmillaan vaikuttaa asunnon myyntiaikaan ja asuntokauppojen syntyyn sekä korkeampaan myyntihintaan. Stailatut asunnot ja ammattivalokuvaajan ottamat kuvat herättävät ostajan mielenkiinnon. Myyntistailauksen tarkoituksena on tuoda asunnon parhaat puolet esiin, näyttää oikeat mittasuhteet sekä tuoda asuntoon kodikkuutta. Kodin tunnelmaa voidaan muuttaa helposti karsimalla ylimääräisiä tavaroita ja vaihtamalla huonekalujen paikkoja. Lisäksi tuomme valokuvauksen ajaksi tarvittaessa sopivia tekstiilejä ja esineitä selkeyttämään tilaa. 

Stailattu, siisti ja selkeä asunto myydään lähes aina nopeammin ja parempaan hintaan.

Tyhjän asunnon myyntikalustus ja stailaus

Tyhjän asunnon mittasuhteita ja tunnelmaa on yleensä vaikea hahmottaa. Kalustamaton asunto näyttää usein pienemmältä, kuin se todellisuudessa on. Lisäksi ostajan saattaa olla vaikea kuvitella, miten huonekalut mahtuvat asuntoon.

Me tuomme asuntoon sopivat myyntikalusteet ja teemme stailauksen. Näin saadaan korostettua kohteen parhaita puolia ja potentiaalinen ostaja voi hahmottaa tilan mahdollisuudet ja mittasuhteet paremmin.